Zingis Zomerweek in
Burg Feistritz

Oostenrijk

21 – 27 juli 2024

Franz Schubert  |  MIS in G, D 167  
Anton Bruckner | diverse motetten

 

Feistritz 2024

Voor enthousiaste en redelijk geoefende koorzangers biedt deze zomerweek een onvergetelijke ervaring. De unieke combinatie van een schitterende burcht met gastvrij onthaal en een week heerlijk zingen met deskundige begeleiding zorgt ervoor dat de meeste deelnemers ieder jaar weer terugkeren. 

Het programma voor komende zomer is deels geïnspireerd door het feit dat Anton Bruckner 200 jaar geleden werd geboren én ook door het feit dat hij Burg Feistritz heeft bezocht. Daarnaast is de heerlijke mis van in G van Franz Schubert een fijne omraming van de religieuze werken van Bruckner.
De muzikale leiding is in handen van Martin Kuijlenburg. Mady Westerik verzorgt de logistiek en is stemrepetitor. Een professioneel ensemble verzorgt de instrumentale begeleiding.

De burcht en nabij gelegen Kavaliershuizen beschikken over prachtige tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Op verzoek zijn ook enige eenpersoonskamers beschikbaar. Logies is op basis van volpension. Ontbijt en lunch worden liefdevol door de burcht verzorgd. Voor het avondeten dalen we af naar het lokale Gasthof. Klimmen en dalen is ook in de burcht aan de orde van iedere dag. 

Bij belangstelling of vragen graag een bericht naar zingisfeistritz@gmail.com 

Zingis Zomerweek sinds 2006!

Op 80 kilometer ten zuiden van Wenen wordt sinds 2006 jaarlijks een zomerweek georganiseerd. De week is voor enthousiaste amateur-koorzangers die thuis hun partij voorbereiden. 

Bij de repetities, in stemgroepen en met het hele koor, word je begeleid door Martin Kuijlenburg (artistiek leider) en Mady Westerik (repetitor). 

Locatie
Burg Feistrtitz, Feistritz am Wechsel, Oostenrijk

Data
Zondag 21 juli tot en met zaterdag 27 juli 2024.

Kosten
Inclusief ontbijt, lunch en diner en zes overnachtingen in Burg Feistritz.

  • Regulier: € 990  (op basis van gedeelde 2-persoonskamer)
  • Scholier/student:  op aanvraag

 Aanmelden graag voor 1 juni

Betalen in termijnen is mogelijk via aanmelding  per mail.

Overhoopt annuleren?

Tot 15 april wordt een bedrag van €50 annuleringskosten in rekening gebracht. Tot 1 juni wordt 50% van de factuur gerestitueerd. Vanaf 1 juni is er geen restitutie mogelijk.

 

Ga je mee?

Voor informatie, mail naar: zingisfeistritz@gmail.com