LadiesNight

Speciaal voor zangeressen is er de Zingis LadiesNight. Elke twee weken zingen we met maximaal acht deelnemers divers repertoire; unisono tot vierstemmig. De avonden vinden plaats in de Zingis-zangstudio in de Zeister bossen.

Heb jij een brede muzikale interesse, en wil je graag deelnemen, laat dan dan weten via info@zingis.nl.

Dubbelkwartet

Er zijn plannen en een aantal belangstellenden om een oktet te starten dat overdag op een nader te bepalen moment repeteert. Dit is bedoeld voor de gevorderde zanger, die zelfstandig zijn partij kan instuderen en uitvoeren. Het oktet zal gezamenlijk de muzikale koers gaan bepalen binnen het a cappella reportoire voor kleine ensembles. 

Het streven is naar een start in het najaar van 2022. De repetitieperiodes zijn: oktober – december 2022 en februari – april 2023. In totaal ruim 20 bijeenkomsten, indien mogelijk wisselend bij deelnemers thuis in Zeist en Driebergen. Kosten zijn € 20,- per bijeenkomst. Repetitietijd in overleg, de gedachten gaan uit naar maandagmiddag na 15 uur.
Meer informatie en aanmelden via info@zingis.nl

Zingis een Lied

Ervaar het plezier en het samenspel van zingen met live pianobegeleiding. Tijdens ‘Zingis een Lied’ zingen 4 tot 6 personen ieder twee liederen solo. Naast je performance krijg je ook tips om nog mooier, makkelijker en fijner te kunnen zingen!

De avonden vinden plaats in de nieuwe Zingis studio, Kampdwarsweg 3 in Zeist.