Zingis Zomerweek in
Burg Feistritz

Oostenrijk

17 – 23 juli 2022

Requiem in c MH155  –  Michael Haydn

 

Feistritz 2022

Voor enthousiaste en redelijk geoefende koorzangers biedt deze zomerweek een onvergetelijke ervaring. De unieke combinatie van een schitterende burcht met gastvrij onthaal en een week heerlijk zingen met deskundige begeleiding zorgt ervoor dat de meeste deelnemers ieder jaar weer terugkeren. 

Deze zomer staat het Requiem in c mineur van Michael Haydn centraal. De begeleiding wordt verzorgt door een professioneel instrumentaal ensemble. De muzikale leiding is in handen van Martin Kuijlenburg. De solo-gedeelten uit het Requiem worden na een auditie in juni verdeeld onder deelnemers die daar belangstelling voor hebben. 

De burcht en nabij gelegen Kavaliershuizen beschikken over prachtige tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Op verzoek zijn ook enige eenpersoonskamers beschikbaar. Logies is op basis van volpension. Ontbijt en lunch worden liefdevol door de burcht verzorgd. Voor het avondeten dalen we af naar het lokale Gasthof. Klimmen en dalen is ook in de burcht aan de orde van iedere dag. 

Bij belangstelling of vragen graag een bericht naar zingisfeistritz@gmail.com 

Zingis Zomerweek sinds 2006!

Op 80 kilometer ten zuiden van Wenen wordt sinds 2006 jaarlijks een zomerweek georganiseerd. De week is voor enthousiaste amateur-koorzangers die thuis hun partij voorbereiden. 

Bij de repetities, in stemgroepen en met het hele koor, word je begeleid door Martin Kuijlenburg (artistiek leider) en Mady Westerik (repetitor). 

Locatie
Burg Feistrtitz, Feistritz am Wechsel, Oostenrijk

Data
Zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli 2022.

Kosten
Inclusief ontbijt, lunch en diner en zes overnachtingen in Burg Feistritz.

  • Regulier: € 870  (op basis van gedeelde 2-persoonskamer)
  • Scholier/student:  op aanvraag

 Aanmelden graag voor 1 juni

Betalen in termijnen is mogelijk via aanmelding  per mail.

Ga je mee?

Voor informatie, mail naar: zingisfeistritz@gmail.com