Zingis Zomerweek in
Burg Feistritz

Oostenrijk

16 – 22 juli 2023

repertoire volgt later

 

Feistritz 2023

Voor enthousiaste en redelijk geoefende koorzangers biedt deze zomerweek een onvergetelijke ervaring. De unieke combinatie van een schitterende burcht met gastvrij onthaal en een week heerlijk zingen met deskundige begeleiding zorgt ervoor dat de meeste deelnemers ieder jaar weer terugkeren. 

Afgelopen zomer stond het Requiem in c mineur van Michael Haydn centraal. Begeleidt door een professioneel instrumentaal ensemble, wordt dit op zaterdag 14 januari uitgevoerd in Zeist. De muzikale leiding is in handen van Martin Kuijlenburg.

Het repertoire voor komende zomer wordt binnenkort bekend gemaakt.

De burcht en nabij gelegen Kavaliershuizen beschikken over prachtige tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Op verzoek zijn ook enige eenpersoonskamers beschikbaar. Logies is op basis van volpension. Ontbijt en lunch worden liefdevol door de burcht verzorgd. Voor het avondeten dalen we af naar het lokale Gasthof. Klimmen en dalen is ook in de burcht aan de orde van iedere dag. 

Bij belangstelling of vragen graag een bericht naar zingisfeistritz@gmail.com 

Zingis Zomerweek sinds 2006!

Op 80 kilometer ten zuiden van Wenen wordt sinds 2006 jaarlijks een zomerweek georganiseerd. De week is voor enthousiaste amateur-koorzangers die thuis hun partij voorbereiden. 

Bij de repetities, in stemgroepen en met het hele koor, word je begeleid door Martin Kuijlenburg (artistiek leider) en Mady Westerik (repetitor). 

Locatie
Burg Feistrtitz, Feistritz am Wechsel, Oostenrijk

Data
Zondag 16 juli tot en met zaterdag 22 juli 2023.

Kosten
Inclusief ontbijt, lunch en diner en zes overnachtingen in Burg Feistritz.

  • Regulier: € 890  (op basis van gedeelde 2-persoonskamer)
  • Scholier/student:  op aanvraag

 Aanmelden graag voor 1 juni

Betalen in termijnen is mogelijk via aanmelding  per mail.

Ga je mee?

Voor informatie, mail naar: zingisfeistritz@gmail.com