LadiesNight

Speciaal voor zangeressen is er de Zingis LadiesNight. Elke twee weken zingen we met maximaal acht deelnemers divers repertoire; unisono tot vierstemmig. Heb jij een brede muzikale interesse, kom dan kennismaken op woensdagavond. Aanmelden via info@zingis.nl.

Dubbelkwartet

Er zijn plannen en een aantal belangstellenden om een oktet te starten dat overdag op een nader te bepalen moment repeteert. Dit is bedoeld voor de meer gevorderde zanger, die zelfstandig zijn partij kan instuderen en uitvoeren. Het oktet zal gezamenlijk de muzikale koers gaan bepalen binnen het a cappella reportoire voor kleine ensembles. De repetitieperiodes zullen zijn van oktober tot december en van februari tot april. In totaal ruim 20 bijeenkomsten, indien mogelijk wisselend bij deelnemers thuis in Zeist en Driebergen. Kosten zijn € 20,- per bijeenkomst. 
Meer informatie en aanmelden via info@zingis.nl

Zingis een Lied

Ervaar het plezier en het samenspel van zingen met live pianobegeleiding. Tijdens ‘Zingis een Lied’ zingen 4 tot 6 personen ieder twee liederen solo. Naast je performance krijg je ook tips om nog mooier, makkelijker en fijner te kunnen zingen!

De avonden vinden plaats in de nieuwe Zingis studio, Kampdwarsweg 3 in Zeist.