Zangles
Door zijn ervaring als koordirigent en muzikaal leider is Martin een veelgevraagd zangdocent. Martin werkt vanuit jouw passie voor muziek; neem dus vooral je eigen bladmuziek mee. Martins zanglessen worden ervaren als uitdagend met een positieve insteek. “Stap één is klank maken, daarna komen inleving, ritme en zuiverheid.” aldus Martin. Privé zanglessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.
Zingis een Lied

Ervaar het plezier en het samenspel van zingen met live pianobegeleiding. Tijdens ‘Zingis een Lied’ zingen 4 tot 6 personen ieder twee liederen solo. Naast je performance krijg je ook tips om nog mooier, makkelijker en fijner te kunnen zingen!

De avonden vinden plaats in de Zingis Studio, Van Tetslaan 17 in Zeist. 

Solfège
Solfège is de training van het muzikale gehoor. Zangers die hun gehoor willen trainen kunnen solfège lessen volgen. Solfège leer je het best in een context. Daarom werkt Martin vaak met oefeningen die gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld een uitvoering van je koor of verbindt hij solfège en muziektheorie aan de komende productie van een musicalvereniging.
Zingis zonder zorgen
Zou je graag eens zingen, maar word je belemmerd door negatieve gedachten over je stem of blokkeer je doordat iemand in het ooit heeft gezegd dat je niet kunt zingen? Maak dan een afspraak voor Zingis zonder zorgen. Met enkele privélessen ontdek je de kracht van je stem en zoeken we samen naar manieren om het plezier in zingen te vinden.

Wanneer je weer zonder zorgen zingt, mag je natuurlijk bij mij blijven zingen. Ook kan ik je begeleiden om een bijvoorbeeld passend koor in jouw omgeving te vinden.

Vocal Coaching met Barbara
Martin werkt af en toe samen met de vocalcoach Barbara Tetenberg. Deze zomer is er in de Zingis Zomerweek in Burg Feistritz voor een aantal deelnemers de gelegenheid om een individuele zangcoaching-sessie bij haar te volgen. Ook komt er weer een speciale zang-coachingsdag in Zeist met als onderdelen:

  • Een privé-sessie met Barbara om aan jouw zang/stem-vraag te werken.
  • Een groepscoaching over adem, stem en eventueel solfège.
  • Een sessie met een pianist waarbij je aan een lied werkt.
  • `s Avonds een informeel onderling `concertje` met iets te drinken na afloop.
  • Lunch- en dinerbuffet ter versterking van de inwendige mens.

 

Wanneer en waar?

  • Datum wordt nog bekend gemaakt
  • De Zingis muziekstudio, Van Tetsslaan 17 in Zeist.
  • Er is plaats voor 6 individuele deelnemers.
  • Deelname is inclusief drinken en lunch- en dinerbuffet.
  • Bij inschrijving als duo geldt een kortingsregeling.
Pianoles
Wekelijks maakt Martin tijd vrij voor enkele leerlingen om samen achter de vleugel in zijn studio te kruipen. Het leren bespelen van een instrument neemt enkele jaren in beslag. Daarom selecteert Martin zijn pianoleerlingen op basis van inzet. Speciaal voor jongeren en volwassenen die vastlopen of het plezier in pianospelen zijn verloren, heeft Martin piano-plus ontwikkeld.
Een afspraak maken
Via zingis.youcanbook.me kun je direct in Martins agenda een zangles boeken! Je afspraak verschijnt automatisch in zijn agenda. Als er iets tussenkomt kun je de afspraak gemakkelijk online omboeken.