Zingis Zomerweek Zeistritz 2020 

Zingis biedt dit jaar een Zomerzangweek in Zeist, van 2 tot en met 7 augustus.

Al 14 jaar verzorgt Martin een heerlijke zomerzangweek in Burg Feistritz in Oostenrijk. Dit jaar kon dat door de Corona-maatregelen helaas geen doorgang vinden. Gelukkig is er nu een prachtig alternatief: Zingis Zomerweek Zeistritz!

Op het programma: Der Sturm van Joseph Haydn, een krachtige uitbeelding van huilende winden, rollende donder en de angst daarvoor. Haydn heeft hier het Londense publiek mee willen imponeren, hetgeen ook goed gelukt is. Daarnaast: Die launige Forelle van Schöggl, variaties op Schuberts lied, waarbij onder meer Mozart, Weber en Beethoven voorbij komen. En tot slot: Liebeslieder Walzer van Brahms, meestal vierstemmig, soms voor bijvoorbeeld sopraan/alt.

De week start met een kennismakingsbijeenkomst op zondagmiddag 2 augustus van 14 tot 17 uur. Maandag tot en met vrijdag repeteren we van 10 uur ’s morgens tot 17 uur ’s middags (uiteraard met pauzes). We sluiten elke dag af met een gezamenlijke maaltijd.

Bij de repetities, in stemgroepen en met het hele koor, word je begeleid door Martin Kuijlenburg (artistiek leider) en Mady Westerik (repetitor). De kosten voor deze week bedragen 395 euro, inclusief eten en drinken, bladmuziek en de pianobegeleiding door Oksana Ivashchenko.

Als je verder weg woont en opziet tegen het reizen: verschillende koorleden hebben een overnachtingsmogelijkheid in Zeist en omgeving in de aanbieding.

Er is nog plaats voor koorzangers in deze week, vooral voor bassen, tenoren en alten. Meer informatie en aanmelden: zingisfeistritz@gmail.com.

Locatie

Zeister Vrije school, Socrateslaan 22 te Zeist.

Data
Zondag 2 tot en met vrijdag 7 augustus 2020.

Kosten
Inclusief koffie, thee, lunch en diner.

  • Regulier: € 395,-
  • Scholier/student:  op aanvraag

Betalen in termijnen is mogelijk via aanmelding  per mail.

Ga je mee?

Voor informatie, mail naar: zingisfeistritz@gmail.com