Jeugdtheaterkoor “The Hills are Alive…”

Door zijn ervaring als koordirigent en muzikaal leider is Martin een veelgevraagd zangdocent. Martin werkt vanuit jouw passie voor muziek; neem dus vooral je eigen bladmuziek mee. Martins zanglessen worden ervaren als uitdagend met een positieve insteek. “Stap één is klank maken, daarna komen inleving, ritme en zuiverheid.” aldus Martin. Privé zanglessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.

Solfège

Solfège is de leer achter het notenschrift. (amateur)zangers en verenigingen die meer kennis willen opdoen op het gebied van (meerstemmig) van blad zingen, ritme en samenklanken willen kunnen onderscheiden, kunnen een solfège lessen volgen. Solfège leer je het best in een context. Daarom werkt Martin vaak met oefeningen die gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld een uitvoering van je koor of verbindt hij solfège en muziektheorie aan de komende productie van een musicalvereniging.

Pianoles

Wekelijks maakt Martin tijd vrij voor enkele leerlingen om samen achter de vleugel in zijn studio te kruipen. Het leren bespelen van een instrument neemt enkele jaren in beslag. Daarom selecteert Martin zijn pianoleerlingen op basis van inzet. Speciaal voor jongeren en volwassenen die vastlopen of het plezier in pianospelen zijn verloren, heeft Martin piano-plus ontwikkeld.